Főoldal /

Kreatív Csomagolástechnika Tápiószecső


Csomagolástechnika - Tápiószecső

A Csomagolástechnika összetett célt szolgál.

A tárgyak, termékek csomagolás nélkül védtelenek, ki vannak téve a külső mechanikai hatásoknak mind szállítás, mind raktározás közben. Megfelelő szakítószilárdsággal kell rendelkeznie a csomagolásnak, valamint könnyen megfoghatónak,  mozgathatónak kell lennie. A csomagolás ugyanakkor esztétikai szempontból is fontos, hiszen a kevésbé tetszetős tárgyakat belerejthetjük, így a harmonikus összképet nem zavarják, mégis mindig kézközelben vannak. Ezt az összetett célt az általam kifejlesztett, egyedi kartondoboz tökéeletesen szolgálja.

 

Papírcsomagolás - Tápiószecső

Kedvelt csomagolási eljárás. Ezt használják például a különböző tasakok, zsákok és dobozok elkészítésénél.


Textilcsomagolás - Tápiószecső

Például: zsák, háló, bála, táska, börönd húzat
 

Egyedi megjelenés - csomagolás Tápiószecső

A túlzott szín használata látszólag felkelti a figyelmet, azonban nem éri el az adekvát hatást. A csomagolástechnikának ezért kétféle elvet kell követni. Először is, a minimális színmennyiségből meg kell találni a megfelelő színkombinációt, amellyel elérhető a megfelelő hatás, másrészt a szín mint szimbólum árulkodjon a termék lényeges tulajdonságairól is. A tudás társadalmában már alapvető követelmény az, hogy a termék már a megjelenésében is legyen informatív a fogyasztó számára.

 

Szerintem az egyik legizgalmasabb dolog, mikor egy tárgyat nem az alapanyag különlegessége, drágasága, vagy a forma egyedisége emel ki a sorból, hanem mikor egy teljesen szokványos tárgy valami apró, ötletes változtatástól lesz megismételhetetlen.

Hiszen pont ez lenne a művészet lényege: egy szürke, halott tárgy és a kreatív energiák találkozásából valami színes és élő lesz.

Erre lenne kísérlet részünkről a doboz-kollekció. A mindenki által jól ismert, minden nap használt papírdoboz és egy apró változtatás együtt az addig csak postai csomagolásra és raktári tárolásra alkalmas tárgyat a szobák egy érdekes színfoltjává teszik, ami tökéletes alternatívát kínál a fölösleges kacatok vagy éppen védeni kívánt kincsek stílusos tárolására.


Kérünk, hogy látogasd meg később is az oldalt, hogy felfedezd a hónapról-hónapra bővülő választékunkat.