Főoldal /

Kapcsolat


Cégnév:
 
Mammie Zecker Kft
 
Székhely: 4032 Debrecen, Károli Gáspár u. 388.
Cégjegyzékszám: 09-09-021839
Adószám: 23532191-2-09
 
Elektronikus levelezési cím: eenlevelem@gmail.com
 
Az árajánlat kérésével Ön tudomásul veszi, hogy az árajánlat kérő e-mail-ben esetlegesen megadott adatai cégünk tudomására jutnak. Ezeket az adatokat mi kizárólag az árajánlat adása céljából kezeljük, azokról nyilvántartást nem vezetünk, az adatokat harmadik személy számára hozzáférhetővé nem tesszük és későbbi marketing tevékenység céljából sem használjuk fel.

 

 
Telefonszám: +36-30-7602669
 
Cégünk a telefonhívásokat nem rögzíti, az azok során esetlegesen közölt adatokat nem rögzíti.

 

 
Adatkezelési szabályzat

A Mammie Zecker Kft. tevékenysége során az adatkezelést az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendeletében foglaltakkal összhangban végzi.

A Mammie Zecker Kft. weboldalának látogatása, a szolgáltatások igénybe vétele elektronikus regisztrációt ne igényel, nem gyűjtjük látogatóink adatait elektronikus hírlevél küldése, vagy későbbi marketing tevékenység érdekében.

A Mammie Zecker Kft. ügyfelei adatait kizárólag a megrendelések teljesítése céljából kezeli, azokról nyilvántartást nem vezet, harmadik félnek azokat nem adja ki. Az árajánlat kérése során az árajánlat kérő e-mail-ben esetlegesen megadott adatokat kizárólag az árajánlat adása céljából kezeljük, azokról nyilvántartást nem vezetünk, az adatokat harmadik személy számára hozzáférhetővé nem tesszük és későbbi marketing tevékenység céljából sem használjuk fel.

A Mammie Zecker Kft-vel folytatott telefonos beszélgetések rögzítésre nem kerülnek, az akkor esetlegesen közölt személyes adatok nem kerülnek rögzítésre.

A Mammie Zecker Kft. tevékenysége során adatkezelést kizárólag annak ügyvezetője folytat.